About2021-12-27T15:28:34+01:00

Esterelle van Zanten

Hallo! Welkom bij Simply Sober. Ik ben Esterelle.

Ik ben Simply Sober begonnen vanuit mijn wens, als ervaringsdeskundige en leefstijl- en herstelcoach, om online een goed en betaalbaar programma aan te bieden als je tijdelijk geen alcohol wilt drinken. Onder mijn eigen begeleiding, omdat alles nuchter zelf doen niet altijd haalbaar, makkelijk of ideaal is. En omdat dingen op je eigen moment en plek doen gewoon fijn en veilig aanvoelt.

Een aantal jaren geleden was ik mijn identiteit en gevoel van eigenwaarde deels kwijt. Mijn leven als werkende vrouw, moeder van 4 kinderen, echtgenote en vriendin kenmerkte zich door voortdurende stress en haast.

Ik dacht gezond te leven, maar leefde grotendeels op de automatische piloot met als gevolg mentale en fysieke disbalans. Om met stress en tegenslagen om te kunnen gaan gebruikte ik regelmatig alcohol. Maar dat werkte averechts.

Ik verlangde wel naar een andere manier van leven, maar wist niet goed hoe. Wilskracht en inzet in combinatie met de juiste begeleiding hebben in 2017 geleid tot een nuchtere, abstinente en veel positievere levenswijze.

Mijn levenservaring en ervaringsdeskundigheid zijn van extra toegevoegde waarde in mijn werk als coach. Ik weet hoe het is om het roer om te gooien. Tevens weer ik ook hoe enorm veel het oplevert, blijvend.

Ik coach online en middels personal coaching. Met veel passie, inzet en enthousiasme ondersteun ik mensen die veranderingen willen aanbrengen in hun leven.

Ik werk tevens als voorlichter en vertrouwenspersoon op middelbare scholen voor Stichting Be Aware.

Ik geef masterclasses, workshops en trainingen in het bedrijfsleven over gewoontes doorbreken, vitaliteit en leefstijl.

Naast Simply Sober biedt Esterelle van Zanten ook het Simply Happy online programma aan over een gelukkiger leven op verschillende gebieden. Neem hiervoor een kijkje op www.simply-happy.nl

Don’t worry be Simply Happy!

Ga naar de bovenkant